Waarom helpt PGB-beheer

Heeft u zorg nodig en ontvangt u hiervoor een persoonsgebonden budget (PGB)? Dan kunt u met uw PGB zorgverleners uitkiezen en betalen. Hiervoor is veel administratie nodig. Er moeten zorgcontracten worden afgesloten en de zorgverleners moeten worden betaald. Met PGB-beheer nemen wij alle zorgen uit handen. U kiest zelf uw zorgverleners en heeft dan geen omkijken naar alle administratieve rompslomp.

Wat regelen wij voor u bij PGB-Beheer?

  • Uw PGB-correspondentie nemen wij over. Alles wordt naar ons postadres verstuurd.
  • Contactpersoon voor alle zorginstanties.
  • Zorgovereenkomsten en zorgplannen beheren.
  • Zorgnota’s indienen.
  • Controleren of uw zorgverleners echt worden betaald.
  • Beheer van uw PGB en signaleren of uw uitgaven nog binnen uw PGB budget vallen.

PGB-beheer aanvragen?

Wilt u dat wij uw PGB beheren of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.
 
Als u PGB-beheer wenst, plannen wij een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we welke zorg u al heeft en wat er nog geregeld moet worden. Wij regelen daarna samen met u het verzoek aan de kantonrechter om het beheer over uw PGB uit te spreken.

Andere diensten

Juridisch Advies

Heeft u problemen met een uitkeringsinstantie, uw werkgever of de huurcommissie? Of wilt u uw schuldsituatie zelf oplossen? Wij kunnen u adviseren en bijstaan. Wij leveren maatwerk en maken vooraf transparante pakket prijsafspraken.

Beschermingsbewind

Beschermingsbewindvoering helpt uw administratie weer stabiel te krijgen. De dienstverlening is gericht op financiële stabiliteit, bescherming van uw bezittingen en het oplossen van uw schuldsituatie. Ook helpen wij u zelfredzaam te worden.

Pré-Bewind

Heeft u per direct hulp nodig? Bij Pré-Bewind helpen en begeleiden wij u gratis direct na uw aanmelding. U krijgt hulp bij de aanvraag voor beschermingsbewind. Ook starten wij direct met het inventariseren en stabiliseren van uw financiën.

Budgetbeheer

Bij budgetbeheer krijgt u alle hulp in uw financiën op basis van een overeenkomst die wij samen met u opstellen. Met budget coaching krijgt u persoonlijke begeleiding en leert u om uw financiën stabiel te krijgen en te houden. Wij leveren maatwerk.