Over ANAK Advies & Bewind

ANAK Advies & Bewind is opgericht door Halima Anakhrouch vanwege de drang om kwetsbare personen te helpen. Na haar afstuderen aan de Erasmus universiteit Rotterdam is Halima werkzaam geweest bij de Sociale Verzekeringsbank. Halima geeft als jurist en bewindvoerder op verschillende vlakken bijstand en advies. Wilt u meer over Halima Anakhrouch weten? Neem gerust contact op. Zij staat altijd open voor een kop koffie en een goed gesprek.

Uw rust en stabiliteit als missie

Hulp op maat

Deskundig

Onze missie

Elke situatie en elk mens is anders. Toch zijn wij allemaal gelijkwaardig vanwege het streven naar rust en stabiliteit in het leven. ANAK Advies & Bewind hecht waarde aan efficiënte hulp op maat. ANAK Advies & Bewind heeft als missie stabiliteit en rust bereiken door financiële en/of juridische hulp aan te bieden die bij u past.

Als u dat wilt en kan hebben wij de bevordering van uw financiële redzaamheid ook als missie. U wordt optimaal geholpen, met zo veel mogelijk zicht op uitstroom uit bewind, oftewel rust en stabiliteit in het leven.

Onze visie

Regie over de eigen administratie verliezen kan leiden tot stress en onzekerheid, wat op den duur ook kan leiden tot gezondheidsklachten. Wij behartigen uw financiële en juridische belangen, zodat u weer rust en ruimte krijgt voor de andere belangrijke zaken in het leven.

Wij zullen u begeleiden en een overzichtelijk balans creëren in de financiën. Ook worden alle post en contacten met de betrokken instanties overgenomen waardoor u meer tijd krijgt voor de onbezorgde kant van het leven.

Waarom kiest u voor ANAK Advies & Bewind?

Hulp op maat
Ieder mens is uniek. Alle belangen tellen mee en bepalen de persoonlijke situatie. Vanaf de eerste kennismaking kijken we naar uw wensen en achtergrond. Waar liggen de problemen? Welke hulp is nodig om de financiën weer op de rit te krijgen. Wilt u graag de regie weer terugkrijgen? Dan helpen wij graag om de zelfredzaamheid te bevorderen. Ook is het mogelijk om losse diensten af te nemen als u liever niet onder bewind wilt.

Transparant
Een goede basis voor vertrouwen is helderheid en openheid van zaken. U krijgt digitaal inzicht in alle post, inkomsten en uitgaven. Bij vragen is er direct contact met de persoon die uw dossier behandelt. Ook zijn vooraf tarieven helder en sturen wij niet achteraf nota’s.

Deskundig
ANAK Advies & Bewind hecht waarde aan vakkennis en voldoet aan de kwaliteitseisen van de kantonrechter. Daarnaast is de onderneming aangesloten bij de branchevereniging NBBI en partner van Gemeente Rotterdam.
Wij blijven kritisch kijken naar de behandeling van dossiers en gaan graag in gesprek met professionals en cliënten over hoe de dienstverlening beter kan.

Extra service
Cliënten die onder bewind staan krijgen van ons gratis juridisch advies bij problemen met uitkeringsinstanties. Daarnaast is met juridische kennis een vooruitblik om financiële en juridische problemen te voorkomen. Ter bevordering van de zelfredzaamheid krijgen cliënten die onder bewind staan ook extra begeleiding en advies.