Voor hulpverleners en instanties

Als hulpverlener helpt u uw cliënten weer grip te krijgen op de situatie in het leven. Het komt vaak voor dat u als hulpverlener veel tijd besteedt aan de administratie van uw cliënt. Dit is uiteraard niet het focusgebied van uw takenpakket. Als u ons inschakelt nemen wij de financiële en juridische vraagstukken van uw cliënt over en bespaart u tijd.

Wij zorgen voor overzicht en begeleiden u ook in de zaken die u met uw cliënt zelf moet regelen.

Uw rust en Stabiliteit als missie

Hulp op maat: U kiest wij leveren

Transparant: Altijd inzage

Wij werken graag met u samen naar een betere toekomst voor uw cliënt.

De afspraken met onze cliënten zijn altijd op locatie van de cliënt (thuis, bij de instelling waar hij/zij verblijft of bij u op kantoor). Wij zijn dagelijks bereikbaar voor u. Wij geven u en uw cliënten inzage over de administratie. Indien gewenst betrekken wij u en uw organisatie ook in het proces.

Om rust en stabiliteit in de financiële administratie en in het leven van onze cliënten te bereiken vinden wij het belangrijk om goed samen te werken met de betrokken instanties. Wij houden u tijdens het gehele traject op de hoogte van de ontwikkelingen van uw cliënten.

Kwaliteitswaarborging

Wij hechten waarde aan kwaliteit en deskundigheid. Jaarlijks tonen wij aan dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van de rechtbank. Verder zijn wij aangesloten bij branchevereniging NBBI en hebben wij een samenwerkingscontract met gemeente Rotterdam.

U verleent de zorg, wij regelen de financiën!

Wij bieden professionele hulp en financiële ondersteuning voor uw cliënten met de volgende diensten:

• PGB-beheer voor cliënten die zorg nodig hebben en dit moeten inkopen en zorgverleners in dienst hebben.
• Beschermingsbewind voor cliënten met medische of geestelijke klachten of cliënten met problematische schulden. Bij beschermingsbewind nemen wij de administratie over en behartigen alle financiële belangen van uw cliënt.
• Pre- bewind vanaf de aanmelding voor beschermingsbewind. Wij begeleiden u en uw cliënt bij juridische obstakels.
• Juridisch advies bij conflicten met bijvoorbeeld uitkeringsinstanties.

Wilt u meer weten of een cliënt aanmelden?

Wij maken graag kennis met u en uw organisatie. Ook als er momenteel nog geen sprake is van een cliënt die financiële ondersteuning nodig heeft. Graag leggen we uit wat wij doen en hoe wij werken.

Wij geven ook graag presentaties aan een grotere groep over onze dienstverlening en over de voordelen van een samenwerking met ons. Neem direct contact met ons op via het contactformulier of bel 06-41125016.